Sam får en blidere og mere værdig pleje

Sam får en blidere og mere værdig pleje

Sam Higgins er 24 år og bor med sin mor i England. Sam blev i en ung alder diagnosticeret med en akut form for epilepsi. Senere blev han diagnosticeret med en række yderligere udviklingsforstyrrelser, herunder autisme og skoliose. Gennem årene forværredes hans mobilitetsevne, og han bruger nu lange perioder i sengen.

8. januar 2019

Sams daglige anfald påvirker også hans kontinens, hvilket betyder, at plejepersonalet ofte skal skifte sengetøj. På grund af Sams størrelse var det en vanskelig opgave for to plejere at udføre manuelt. Om natten, hvor Sam kun har fået tildelt én hjælper, blev opgaven derfor næsten umulig. Dette påvirkede ikke kun Sams værdighed og komfort, men udgjorde også en meget alvorlig trussel mod hans helbred. I 2015 udviklede Sam cellulitis. Heldigvis blev det opdaget tidligt.

I 2018 lancerede Sams familie en kampagne for at rejse de nødvendige midler til en større, mere komfortabel seng og et VENDLET system. Med hjælp fra deres lokalsamfund opnåede Higgins-familien deres mål og fik installeret en ny seng og VENDLET systemet.

Sams familie har beskrevet VENDLET som "livsforandrende".

Coral Thompson, der er en af Sams sygeplejersker, beskriver den betydning VENDLET har haft på Sams velvære:

"Hej, jeg hedder Coral, og jeg er en af ​​Sams plejere. Jeg har nu arbejdet med Sam i syv år.

Forflytning og håndtering af Sam kan til tider være meget udfordrende, men VENDLET systemet har gjort en enorm positiv forskel for både Sam og hans team. Det fremmer en blidere og mere værdig pleje, og det mindsker risikoen for infektion og trykrelaterede vævsskader.

Sengen giver Sam mere plads og frihed til at bevæge sig. Samtidigt har VENDLET systemet gjort en stor forskel i den måde, vi forflytter Sam. Systemet skaber en roligere atmosfære og opretholder Sams værdighed hele vejen igennem.

Jeg arbejder også som sygeplejerske i den private sektor, og jeg tror, ​​at VENDLET systemet kunne give en meget behageligere måde at passe på personer med varierende handicap og alder."

Se videoen med Sam og Coral her:


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes