Om Vendlet

Vendlet er en dansk, familieejet virksomhed med et internationalt mindset, der hver dag arbejder på at skabe overskud til omsorg i sundheds- og plejesektoren.

Vendlet blev etableret i 1980’erne med udviklingen af det første elektroniske vendesystem i verden, der i dag er kendt som VENDLET systemet. Sidenhen har Vendlet markeret sig som en innovativ og kvalitetsorienteret velfærdsteknologiproducent med salg til store dele af verden.

Men vores mission er stadig den samme; Vi ønsker at gøre en forskel for andre. Dette gør vi ved at udvikle og producere innovative løsninger, der er med til at forbedre arbejdsmiljøet og plejekvaliteten i sundhedssektoren. Derigennem skaber vi overskud til omsorg.

Overskud til omsorg

Vores sundhedssektor er under pres. Ikke kun i Danmark, men i hele verden. Dette skyldes ikke mindst den demografiske udvikling, der betyder, at der om få år vil være langt flere plejekrævende mennesker, end der er hænder til at varetage denne pleje.

Selvom vi forsøger at uddanne flere sundhedsfaglige, end vi gør i dag, så vil det stadig ikke være nok. For medarbejderne i sundhedssektoren betyder dét, at de skal løbe markant hurtigere end de allerede gør, hvor mange bliver nedslidt, har smerter eller stress pga. det fysisk og psykisk hårde arbejdsmiljø. Dét betyder også, at de ikke har hverken tid eller overskud til at drage den omsorg, de brænder for.

Dét vil vi gerne være med til at lave om på. Derfor er det vores mål, at vores løsninger skal skabe fysisk og psykisk overskud hos sundhedspersonalet, så de kan drage omsorg for de borgere og patienter, der har brug for det. Dét er overskud til omsorg.

 

Mission

Mission

Vi vil medvirke til bedre processer og løsninger, der skaber værdi for den sengeliggende, personalet og ledelsen i sundheds- og plejesektoren.

Vision

Vision

Vi vil være kendte som specialister og førende eksperter i forhold relateret til den sengeliggende borger eller patient.

Vores værdier

Hos Vendlet har vi tre grundlæggende værdier, der ligger i vores DNA. Disse er retningsgivende for alt hvad vi gør - som virksomhed og som individer.

Respekt

Respekt

Vi tror på, at vi kommer længst med respekt for hinanden og for vores omverden. For os betyder det, at vi behandler hinanden og andre ordentligt, i alt hvad vi gør som virksomhed og som individer. Dette indebærer bl.a. at vi lever op til vores løfter og leverer høj kvalitet og service.

Faglighed

Faglighed

Vi tror på, at et fokus på faglighed i alt hvad vi gør, skaber bedre resultater for os, vores kunder og samfundet omkring os. Dette afspejler sig i vores tilgang til innovation og produktudvikling, som vi bygger på nyeste viden og forskning, ligesom vi også tilbyder gratis undervisning af sundhedsprofessionelle.

Omsorg

Omsorg

Vi drager omsorg for vores medarbejdere, vores kunder og vores samfund. Derfor engagerer vi os i råd og bestyrelser, hvor vi kan gøre en forskel, vi sørger for gode forhold for vores medarbejdere, og at vi er dedikerede til at være med til at skabe et bedre samfund og en bedre verden. 

  


  

Læs mere om Vendlet

  

Læs mere om Vendlets historie

Virksomhedens historie

Læs mere om Vendlets historie fra 1970'erne til i dag.

Priser og anerkendelser

Priser og anerkendelser

Læs mere om de priser og anerkendelser Vendlet har modtaget i årenes løb.