Skal du returnere? Se her, hvordan du gør!

Når du som privatkunde handler i vores webshop, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Sendes din ordre i flere pakker, gælder fortrydelsesretten fra den dag, du modtager den sidste pakke.

Læs alle vores betingelser for retur i vores salgs- og leveringsbetingelser.

  

Det er let og enkelt at returnere. Sådan gør du:

Registér din returnering

Registér din returnering

Meddel os, at du ønsker at returnere ved at udfylde formularen i bunden af siden her, eller ved at sende os en mail på vendlet@vendlet.dk med dit ordenummer og besked om de varer, du ønsker at returnere.

Pak dine returvarer

Pak dine returvarer

Pak dine returvarer i deres originale emballage og luk pakken grundigt.

Send din pakke

Send din pakke

Indlever pakken på dit posthus eller pakkeshop. Du kan købe en returlabel i vores returportal, printe den og fastgøre den uden på pakken oven på den gamle adresseseddel. 

Du kan også betale fragtomkostningerne på posthuset/i pakkeshoppen. I så fald skal du sende din returpakke til vores adresse: Vendlet ApS, Egelund 33, 6200 Aabenraa

Refundering

Refundering

Når vi har modtaget din returpakke, vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb.

Registrér din returnering

Du kan registrere din returnering ved at sende en udfyldt fortrydelsesformular til os på vendlet@vendlet.dk, eller ved at skrive til os via nedenstående kontaktformular.

Find dit ordrenummer på din følgeseddel
Skriv varenavn samt antal på de varer, du ønsker at returnere