Lejringskonsultation

Har I en eller flere borgere eller patienter, der er svære at lejre? Eller har I blot brug for inspiration og vejledning til arbejdet med lejring? Så få en af Vendlets terapeuter ud til en konsultation.

Hvad er en lejringskonsultation?

Med en lejringskonsultation hjælper vi jer med at finde de optimale løsninger hos de patienter, borgere eller beboere I har svært ved at lejre. Vores fysioterapeuter er specialister i lejring og har mange års erfaring. Sammen med jer vil de afprøve forskellige positioneringer med udgangspunkt i jeres og borgerens udfordringer.

I vælger selv, om der skal være fokus på én borger, eller om vi skal gå ind til flere forskellige. Vi tager vores egne lejringspuder med, så vi kan prøve nye ting af, men I er ikke forpligtigede til at købe noget. Efter konsultationen vil I være i stand til bedre at udnytte det fantastiske værktøj, som lejring er!

Der skal mindst være en medarbejder tilstede ved lejringskonsultationen, men jo flere I er, jo mere får I ud af det. 

  

Hør mere om mulighederne

Ønsker du at vide mere om mulighederne, så udfyld formularen herunder, og bliv kontaktet af en af vores sundhedsfaglige terapeuter. Det er helt uforpligtigende.