Uddannelser og seminarer

Hos Vendlet tror vi på at vidensdeling er vejen frem til et forbedret sundhedsvæsen. Derfor udbyder vi en række gratis seminarer i vores lokaler i Aabenraa med emner såsom lejring, forflytning, bariatri og søvn. Herudover har vi netop lanceret en brugerbetalt uddannelse som lejringsagent, der består af tre moduler. Læs meget mere om alle vores tilbud herunder.


Faglighed i fokus

Hos Vendlet tror vi på faglighed frem for alt. Derfor går vi utroligt meget op i at bidrage til en god vidensdeling inden for de områder, hvor vi har kompetencer. Det drejer sig særligt om emner såsom forflytning, lejring, bariatri, demens og søvn. 

Inden for disse kerneområder har vi valgt at udbyde en række gratis seminarer, der netop fokuserer på opkvalificering og udbredelse af kendskab til nyeste forskning og lovgivning. 

Vores seminarer henvender sig til ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt til pædagoger. 

Bliv lejringsagent

Viden og praksis inden for lejring af patienter og borgere er fragtmenteret og er ofte kun en lille del af de sundhedsfaglige uddannelsers pensum. Men i vores øjne er lejring et område, der bør tildeles et meget større fokus. Derfor har vi valgt at udbyde uddannelsen til lejringsagent. 

Uddannelsen består af tre moduler og indebærer både teoretisk undervisning og praktisk arbejde. 

Uddannelsen er brugerbetalt.