Vi tilbyder

Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere oplever en god, saglig og faglig rådgivning og vejledning. Vi lægger også stor vægt på hurtig levering, montering og reparation. Du kan finde mange svar her på siden, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Undervisning

Undervisning

Hos Vendlet ligger vi stor vægt på faglighed og vidensdeling. Derfor tilbyder vi bl.a. undervisning på din arbejdsplads, på din uddannelsesinstitution eller hos os, hvor vi hvert år holder en lang række seminarer.

Læs mere
Lejringskonsultation

Lejringskonsultation

Har I en eller flere borgere eller patienter, der er svære at lejre? Eller har I blot brug for inspiration og vejledning til arbejdet med lejring? Så få en lejringsgennemgang af en af Vendlets terapeuter.

Læs mere
Afprøvning af VENDLET

Afprøvning af VENDLET

Med en afprøvning kan I nemt blive afklarede på om VENDLET er det rette hjælpemiddel i en given situation. Afprøvning er altid gratis og inkluderer undervisning og support.

Læs mere

  

Montering, reparation og service

Montering, reparation og service

Vi hjælper gerne med montering og genopsætninger af jeres VENDLET-systemer, ligesom vi tilbyder udførelse af reparationer samt det årlige serviceeftersyn.

Læs mere
Sundhedsfaglig rådgivning

Sundhedsfaglig rådgivning

Hos Vendlet kan du altid få rådgivning i valg af hjælpemiddel hos en af vores sundhedsfaglige terapeuter. Sådan får du det rette hjælpemiddel fra starten.

Læs mere