Plejepersonalet kan forflytte Wendy uden at forårsage hende smerte

Plejepersonalet kan forflytte Wendy uden at forårsage hende smerte

For Wendy er manuelle forflytningsmetoder for smertefulde og forårsager hende vævsskader. Derfor bliver hun i stedet tildelt et VENDLET system.

8. maj 2017

Af: Ergoterapeut Janet A

Ergoterapeutens rapport

Til en kvinde var vi normalt tre plejere til at foretage en vending, hvilket var både smertefuldt og skræmmende for borgeren. Hun døjede med vævsskader på ryggen, og hendes læge ville derfor have at Topsheet og Wendylett-systemerne ikke længere skulle bruges.

Derfor fik hun tildelt et VENDLET system. Både personale og borger blev undervist grundigt i systemet og havde forinden set de online instruktionsvideoer.

Den mekaniske forflytning betød at borgeren var rolig hele vejen igennem forflytningen, og at plejepersonalet rapporterede, at hun for første gang i ti år ikke skreg eller sagde et ord (vi vendte hende endda til bugleje).

Den store fordel ved systemet er, at forflytningen er glidende og at den understøtter hele kroppen. Plejepersonalet kan flytte hende med et tryk på en knap, og hvis borgeren er gledet ned i sengen kræver det kun minimale førelse af lagnet at forflytte hende op igen.

Jeg ringede igen i går, og det fungerer upåklageligt. Borgeren er virkeligt afslappet i hele processen og systemet kan opereres af kun en medarbejder fremfor to. Derfor har det hurtigt tjent sig hjem igen.


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes