Plejehjem kan nu varetage plejen af en bariatrisk borger

Plejehjem kan nu varetage plejen af en bariatrisk borger

Et plejehjem i England, Soham Lodge, har med hjælp af VENDLET kunne varetage plejen af en bariatrisk beboer. En opgave de ikke var trygge ved før.

26. juni 2018

Feedback fra plejehjemmets leder

VENDLET gjorde det muligt for Soham Lodge at imødekomme behovene hos en bariatrisk beboer - noget vi, af flere årsager, aldrig kunne have overvejet tidligere.

For det første, på grund af beboerens størrelse var vedkommende næsten fuldstændig sengeliggende, havde stor risiko for tryksår og skulle vendes regelmæssigt. Uden VENDLET ville risikoen for rygskader for mit personale have været alt for stor.

For det andet, uden VENDLET, ville det have taget fire til fem plejere at vende borgeren manuelt - dyrebare ressourcer, som jeg simpelthen ikke kunne dedikere til én beboer.

Udover de praktiske forhold ville manuel håndtering, i det omfang det ville have været nødvendigt i dette tilfælde, ikke have været værdigt for beboeren og ikke noget, jeg vil have, at nogen af ​​mine beboere skal udstå.

Imidlertid fjernede VENDLET alle disse udfordringer.

Med VENDLETs motorkraft tager det kun én person at vende beboeren, hvilket betyder, at jeg kan strække mine ressourcer yderligere. Det eliminerer også risikoen for rygskade, da VENDLET fuldstændigt udrydder behovet for manuel håndtering. Udover det har jeg det godt med at kunne yde en langt mere værdig pleje for borgeren.

Nu hvor jeg har set, hvor godt VENDLET kan imødekomme bariatriske patienters behov, er jeg mere tryg ved at have denne borgertype på Soham.

Jeg var overrasket over at opdage, at prisen på en VENDLET per dag er mindre end en times løn for en medarbejder. I betragtning af de nye muligheder, som VENDLET har givet os giver den samlede økonomiske mening for os her på Soham.

Jeg overvejer nu andre anvendelsesmuligheder for VENDLET, herunder palliativ pleje. Forflytning af smerteprægede beboere, har altid været meget svært og stressende, både for patienterne selv og plejepersonalet. Dette kunne være meget lettet med VENDLET. I stedet for at to plejere vender en person manuelt, hvilket ville være fire smertefulde trykpunkter, fordeler Vendlet trykket jævnt, hvilket massivt reducerer smerten. Det ville også være muligt for mit personale at vende folk om natten uden at vække dem fuldt ud, da bevægelsen er så kontrolleret og ikke-påtrængende.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med VENDLET. Det har gjort det muligt for os at pleje et bredere udvalg af beboere, sikkert og komfortabelt, og har allerede betalt for sig selv. Jeg ser frem til at indføre flere systemer her på Soham.

David lidford

Leder, Soham Lodge Plejehjem


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes