Pauls far aflastes af VENDLET

Pauls far aflastes af VENDLET

VENDLET brugt til pleje af scleroseramt ung mand.

14. november 2018

Feedback fra borgerens far

Efter at have haft VENDLET V5 systemet i 3 måneder kan jeg fortælle at systemet har gjort en kæmpe forskel for både min søn og mig selv. 

Min søn på 36 år lider af multipel sklerose, og har ingen funktion i benene under hoften og kun begrænset funktion i hans venstre arm og hånd. Som enlig forsørger har det altid været svært at lifte ham for at foretager personlig pleje.

Det blev desuden yderligere besværliggjort fordi han typisk ville få to eller tre spasmer imens jeg placerede sejlet under ham, hvilket resulterede i at han faldt tilbage.

For at aflaste mig valgte min søn at få besøg af eksternt plejepersonale tre morgener hver uge. Plejen blev foretaget af to plejere og varede i en time. Jeg var dog stadigt nødt til at flytte møblerne og trække sengen væk fra væggen, fordi der skulle stå en plejer på hver side af sengen, og soveværelset er småt. 

Efter monteringen af VENDLET systemet blev jeg oplært i brugen af det, og vi har nu kunne nedbringe den eksterne pleje fra to plejere til én plejer tre morgener i ugen, og jeg behøver ikke længere at flytte møbler rundt, hvilket også gør min søn glad! 

På grund af spasmerne plejer min søn at glide ned i sengen så hans fødder rør sengegavlen, hvilket er skyld i en del smerter for ham. Før vi fik VENDLET systemet ville jeg typisk have liftet ham for at flytte ham op i sengen igen. Nu, hvor jeg kan flytte ham op i sengen ved hjælp af det mekaniske vendelagen, er det ikke længere nødvendigt at bruge liften til det!

VENDLET systemet gør det muligt for en plejer at udføre alt personlig pleje, hvilket er med til at øge værdigheden for den der modtager plejen.


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes