Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har ligget så godt

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har ligget så godt

”Nu volder min ryg mig ikke problemer under søvnen. Når jeg vågner om morgenen, er jeg ikke stiv i kroppen eller har bare den mindste smule ondt i ryggen.”

3. februar 2021

Brugerudsagn fra Hanne

Jeg har bøvlet med min ryg i flere år og prøvet flere forskellige typer af madrasser. Jeg har også prøvet vekseltrykmadrasser, der har virket således, at min ryg i det mindste ikke låste helt.

Da min vekseltrykmadras gik i stykker, ledte jeg efter en ny madras og faldt over Vendlet ApS. Jeg ringede til dem og fik arrangeret, at jeg kunne komme forbi deres showroom og afprøve forskellige madrasser.

Her blev jeg rådgivet af en fysioterapeut, der informerede mig om at vekseltrykmadrasser er til helt andre behov, end dem jeg har bøvlet med. I stedet rådgav han mig til at prøve DORMILET Flexi madrassen.

Det føltes bare helt rigtigt. Efter at have ligget på den i 15-20 min. var jeg ikke i tvivl. Nu var jeg spændt på at prøve, om madrassen føltes lige så god i min egen seng derhjemme.

Jeg har nu haft madrassen i over tre måneder, og det kan jeg sige med sikkerhed, at den gør!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har ligget SÅ godt, og min ryg volder mig ingen problemer under søvnen. Når jeg vågner om morgenen, er jeg ikke stiv i kroppen eller har bare den mindste smule ondt i ryggen.

Jeg vil klart anbefale DORMILET Flexi til andre med samme udfordringer som mig.

 


  

Vil du vide mere?

Bliv ringet op af en af vores konsulenter - helt uforpligtigende!