Helen genvandt uafhængigheden

Helen genvandt uafhængigheden

VENDLET giver øget uafhængighed og værdigheden tilbage for ung kvinde.

17. januar 2019

Feedback fra borgeren selv.

Mit navn er Helen Fincham, jeg er 23 år gammel og fra Wales. Jeg er kvadriplegiker grundet en sjælden neurologisk sygdom, der indtraf for snart to år siden. Siden jeg blev lam, er jeg desværre også blevet meget afhængig af hjælp fra plejepersonale flere gange om dagen. Før i tiden også i løbet af nattetimerne.

Jeg researchede lidt på internettet og faldt over VENDLET-systemet, som giver mig mulighed for at vende mig selv.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med VENDLET systemet. Jeg plejede at være afhængig af hjælp i løbet af natten, hvilket forstyrrede den smule søvn jeg fik, hvis jeg da overhovedet fik noget, fordi jeg lå i sengen og ventede på, at der kom nogen og åbnede min dør. Jeg vidste ikke, hvad tid de kom, og det gjorde mig urolig. Det fik de konsekvenser, at jeg i løbet af dagen var så træt, at de mindste ting gjorde mig helt udmattet, og at jeg derfor gik glip af tid med venner og familie. 

Jeg elsker systemet så meget, fordi det har givet mig meget mere kontrol, en bedre nattesøvn, mere uafhængighed og min værdighed tilbage. 

Jeg har nu friheden til at vende mig selv når jeg har lyst - uden hjælp fra andre! Jeg kan også vende mig oftere så jeg bedre kan aflaste tryk og forebygge at noget skulle ske. 

Det er et meget nemt system at bruge, og man kan positionere sig selv, som man vil i sengen. Det hjælper også mine plejere, der sparer tid og energi fordi, de undgår de tunge manuelle forflytninger, og risikoen for at der sker noget med nogen af os, er betydeligt mindre. 

Alle, der er stødt på VENDLET systemet hjemme hos mig, er meget imponerede over hvad det kan. Jeg er så glad for mit køb og ville aldrig lave det om. 


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes