Fiona kan nu vende sig selv

Fiona kan nu vende sig selv

Fiona havde problemer med at ligge i samme stilling hele natten. Men for at vende sig, havde hun brug for hjælp. Nu har hun fået et VENDLET system, og kan vende sig selv når hun vil.

29. april 2019

Når Fionas plejere lagde hende i seng om aftenen, vidste hun allerede, at hun ikke kunne blive liggende i samme stilling hele natten. Det ville både være ubehageligt og smertefuldt for hende, og hun ville være nødsaget til at kalde efter hjælp for at blive re-positioneret eller vendt.

”Når jeg lå rigtig ubehageligt eller smertefuldt var jeg tvunget til at kalde efter nogen, der kunne vende mig. Men med VENDLET-systemet kan jeg klare det helt selv,” fortæller Fiona: ”Det har overrasket mig, hvor nemt det er at bruge. Inden for et par dage havde jeg styr på det, og det har bare været fantastisk.”

Fiona har også plejere til at hjælpe hende med at komme i bad og i tøjet. At Fiona har fået et elektrisk vendesystem, har også været en stor fordel for dem: ”De behøver ikke længere overanstrenge sig, når de vender mig,” fortæller Fiona.

VENDLET systemet har ikke kun fjernet ubelejligheden i at kalde på hjælp midt om natten, men har også gjort det muligt for Fiona, at genvinde noget af sin uafhængighed.

Se videoen med Fiona her:


 

 

Få VENDLET i afprøvning

Er I i tvivl om VENDLET-systemet er den rigtige løsning for en borger eller patient? Så få det gratis i afprøvning.

Lokation hvor afprøvning ønskes