VENDLET V5 vinder pris igen

VENDLET V5 vinder pris igen

VENDLET V5 vinder igen pris på konferencen Moving & Handling People i London.

3. februar 2014

For andet år i træk vendte direktør Peter Maindal fra Vendlet hjem fra konferencen ”Moving & Handling People” i London med en pris under armen. I 2013 vandt Vendlets patient-vendesystem VENDLET V5 nyhedsprisen ”Best Product on Show”. I år vandt det prisen ”Most Interesting Product”.

Begge priser er bemærkelsesværdige i den forstand, at det er konferencedeltagerne, der stemmer om, hvilke produkter, der skal vinde. Samtidig er det første gang i konferencens historie, at ét produkt vinder en pris to år i træk. Det var derfor også en både stolt og glad direktør, der fik overrakt prisen.

- Der var igen i år en overvældende interesse for VENDLET V5 på konferencen. Konferencedeltagerne var hurtige til at se, de muligheder og det potentiale systemet tilbyder både med hensyn til patientens værdighed og personalets arbejdsmiljø, siger direktør Peter Maindal, Vendlet.

”Moving & Handling People” er den største konference inden for forflytning og patienthåndtering i Storbritannien og afholdes én gang om året. Konferencen arrangeres af en af Englands ledende sundhedsorganisationer, Disable Living Foundation (DLF), som tilbyder ekspertrådgivning og hjælp til ældre, handicappede og forældre til handicappede børn, med henblik på et selvstændigt liv i eget hjem.

 

Et interessant engelsk marked

Vendlet blev introduceret på det engelske marked for tre år siden, og har siden oplevet en tiltagende interesse fra både hospitals- og plejesektoren. En række britiske casestudier af VENDLET V5 påviser store effektiviseringsmuligheder, øget patientværdighed og forbedret arbejdsmiljø.

- Det engelske marked er særdeles interessant. Hospitalssektoren har efterspurgt engangslagner til patient-vendesystemet, og det kan vi levere nu. Jeg forventer derfor, at vi for alvor kommer til at træde ind på det engelske marked i år, siger Peter Maindal.

Se diplomet