VENDLET V5 vinder pris

VENDLET V5 vinder pris

VENDLET V5 vinder publikumsprisen "Best Product on Show" på stor konference i London.

2. februar 2013

Det var en meget glad og stolt direktør for Vendlet ApS, Peter Maindal, der i begyndelsen af februar vendte hjem fra konferencen "Moving & Handling People" i London. Den nye VENDLET V5 blev nemlig kåret som udstillingens bedste produkt af de delegerede på konferencen.

Pleje- og hospitalssektoren i England er for alvor ved at få øjnene op for det potentiale, der ligger i at anvende det dansk producerede elektriske vendelagen, VENDLET.  Systemet har været forhandlet i England siden midten af 2011, og kendskabet til produktet begynder for alvor at slå igennem nu.

VENDLET-systemet bruges til håndtering af tunge og plejekrævende sengeliggende patienter. Ved blot at trykke på en knap, kan den sengeliggende vendes, trækkes ud til kanten eller trækkes op i sengen. På den måde undgår plejepersonalet mange tunge løft, skub og træk samtidig med, at den sengeliggende oplever en rolig og blid håndtering. Dertil kommer en ikke uvæsentlig tidsbesparelse. 

 

Overbevisende resultat

Konferencen, Moving & Handling People, i London er én af Englands vigtigste konferencer for dem, der arbejder med forflytning og håndtering af patienter. 

Derfor betyder kåringen rigtig meget for Felgains, der forhandler det danske produkt i England. Project Manager, Sam Webber, fra Felgains lægger ikke skjul på, at Felgains har set et stort potentiale for VENDLET-systemet fra dag ét. ”Vi valgte at koncentrere vores indsats på VENDLET-systemet til Moving & Handling People i år. Og det har været den helt rigtige beslutning. Der har været stor, stor interesse for produktet og vi har haft over 200 deltagere igennem vores workshops. Så det er helt fantastisk”, siger en glad og entusiastisk Sam Webber. Dette underbygges af arrangørerne bag konferencen, Disabled Living Foundation, der oplyser, at VENDLET-systemet vandt afstemning med næsten ¾ af stemmerne.

 

Stor anerkendelse

For fysioterapeut/direktør Peter Maindal er den flotte kåring i England en stor anerkendelse af VENDLET-systemet. ”Vi oplevede en utrolig stor interesse for VENDLET under hele konferencen. Deltagerne var især imponeret over hvor enkelt produktet er og hvor let det er at anvende”, fortæller Peter Maindal og fortsætter: ”I England er der et stort fokus på at forbedre arbejdsmiljøet i plejesektoren. Samtidig er englænderne meget opmærksomme på værdighed og økonomi. Jeg tror, det er baggrunden for englændernes store begejstring for VENDLET”.

 

Vækstmuligheder

"Kåringen er også en understregning af det enorme potentiale, der er såvel i England som i resten af verden. En pris som denne vil være med til at åbne yderligere døre for os”, slutter Peter Maindal, der fremadrettet forventer en betydelig vækst på eksportmarkederne.