Den nye standard inden for forflytning

Med et moderne design i bæredygtige materialer, en maskinvaskbar konstruktion og forenklet montering, repræsenterer VENDLET Standard - næste generation af elektroniske vendesystemer til forflytning af patienter og borgere.

 

 

Hvorfor VENDLET Standard?

Vores nyeste vendesystem skal være den nye standard inden for forflytningshjælpemidler. Derfor har vi navngivet systemet netop dét; VENDLET Standard.

Systemet har de samme gode fordele, som du kender fra tidligere modeller. Det forbedrer arbejdsmiljøet, skaber komfort for borgeren og frigør hænder til andre plejeopgaver. Men hvorfor så opgradere til det nye vendelagen spørg' du måske?

Læs videre og få svaret!

" Efter vi har fået VENDLET, har jeg færre af de dage, hvor jeg har hovedpine fra overbelastning af skuldrene."

Marianne, SSA, Varde

  

Nem montering, vedligeholdelse og rengøring

Med sine 20 kg per side er VENDLET Standard det letteste elektroniske vendelagen på markedet. Udover at den lette vægt gør systemet nemt at håndtere for depot- og servicemedarbejdere, er også monteringen blevet endnu nemmere.

Systemets motorer er nemlig integreret i hjørnestolperne, hvilket betyder, at der ikke skal monteres aktuatorer, som på tidligere modeller. Dette betyder, at der alt i alt er færre dele at montere, og som bonus betyder det også, at aktuatorerne ikke begrænser, hvor langt ned sengen kan sænkes.

Som om dét ikke var nok, er vendelagnets sider desuden længdejusterbare, hvilket gør det muligt at tilpasse systemet til flere forskellige sengelængder.

 • Nem montering med færre dele
 • Konstrueret i letvægts aluminium
 • Længdejusterbare sider
VENDLET Standard kan maskinvaskes

Maskinvaskbart

Systemet er konstrueret, så det er maskinvaskbart, hvilket gør det optimalt til brug på sygehuse, hospitaler og større plejecentre, hvor der er behov for høj infektionskontrol.

Systemet kan nemt afmonteres, vaskes og monteres på ny, eller forblive på sengen under maskinvask for at optimere processerne med rotation i hjælpemidler.

Træklagen med Quick Tag

Nye træklagner

Modsat tidligere systemer anvender VENDLET Standard ikke velcro på træklagnerne.

I stedet fastgøres træklagnerne vha. en ny metode, vi kalder Quick Tag, hvor lagnets kant presses ned i en rille på motorrullen.
Herefter strammes lagnet på motorrullen som sædvanligt.

 

 

Optimal patientsikkerhed

Nødfir

Nødfir

Hver hjørnestolpe på VENDLET standard er udstyret med et nødfir, der gør det muligt hurtigt at sænke siderne. Dette er f.eks. aktuelt ved akut behov for at give hjertemassage, ved strømsvigt eller fejl på systemet, der forhindrer sænkning af siderne vha. håndbetjeningen.

Automatisk afbryder

Automatisk afbryder

VENDLET Standard har en maksimal brugervægt på 250 kilo, og slår automatisk fra, hvis systemet belastes over denne grænse. Dette sikrer systemets levetid, forhindrer unødvendige reparationer.

MDR og tests

MDR og tests

Alle VENDLET systemer er i overensstemmelse med den Europæiske Forordning for Medicinsk Udstyr (MDR), og dette gælder naturligvis også vores nyeste vendelagen, VENDLET standard. Samtidig er VENDLET Standard testet hårdere og mere intensivt end noget andet VENDLET-system, bl.a. ved det tyske testinstitut TÜV, der stiller meget høje krav til funktionalitet, levetid og sikkerhed.

 

 

Betjening du kender

"VENDLET er nem at forstå, og den letter lige netop de der mange træk og skub, der kan være i løbet af en arbejdsdag."

Maria, områdeleder, Hillerød

 

 

Betjening du kender

Forflyt skånsomt personer i sengen fra rygleje til sideleje, sideværts eller højere op i seng, eller brug vendelagnet til nemt at lægge sejl på, på samme nemme måde som du kender det fra tidligere VENDLET systemer.

Den genkendelige håndbetjening betyder, at systemet hurtigt kan komme ud i plejen at arbejde uden indlæringsperiode for personalet, der allerede ved, hvordan systemet fungerer.

 • Velkendt håndbetjening
 • Integreret sengehest
 • Altid med hastighedsregulering

”Det er bedre med VENDLET. Så har man styr på tingene og får ikke et chok. Og så er det ikke så hårdt for personalet.” Maria, bruger med Cerebral Parese

Bæredygtigt og elegant design

VENDLET Standard er vores mest bæredygtige model til dato. Systemet er konstrueret af aluminium, som er 100% genanvendeligt og som samtidigt giver et mere blødt og elegant udtryk, der får hjælpemidlet til at blende ind i omgivelserne.

 • Ved produktion indgår mest mulig genbrugt aluminium, og når et VENDLET Standard system skal kasseres, kan det igen smeltes om og indgå i andre produkter.
 • Til plastdele anvender vi fortrinsvist Polypropylen (PP), som er et let genanvendeligt plastikmateriale med en lav miljøpåvirkning.
 • Træklagner til VENDLET Standard laves i en finere vævning, der tillader en reduceret brug af bomuld, uden at gå på kompromis med kvalitet og styrke. Det betyder både, at træklagnerne er blødere og nemmere at håndtere, men også at der anvendes betydeligt mindre bomuld i produktionen, hvilket reducerer systemets miljøpåvirkning, samtidigt med at kvaliteten bevares.
 • Alle VENDLET systemer pakkes i papemballage bestående af 85% genbrugsfiber.

 

 

Bred brugergruppe

Beboere på bosteder, borgere i hjemmeplejen eller patienter på hospitaler og sygehuse kan alle have glæde af hjælpemidlet VENDLET Standard.

Potentielle brugere af VENDLET kan være mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, såsom personer med Sklerose, muskelsvind, Parkinson, demens, Cerebral Parese eller paralyser, samt personer med mange smerter.

VENDLET Standard er udstyret med hastighedsregulering, så selv urolige borgere eller patienter kan følge med under forflytningen. Samtidigt er systemet endnu mere støjsvagt end tidligere modeller, hvilket skaber en roligere forflytning og øget tryghed.

Vendelagnet har en maksimal brugervægt på 250 kg og kan derfor også bruges til svært overvægtige patienter.

 • Max brugervægt på 250 kg
 • Altid med hastighedsregulering
 • Markant lavere støjniveau for en roligere forflytning
VENDLET Standard har bred målgruppe
Garanti

Garanti

Vi tror på at kvaliteten af vores produkter. Derfor tilbyder vi 2 års garanti på alle dele (lagner undtaget).

Levetid

Levetid

VENDLET Standard har en levetid på 10 år. Du får dermed rig mulighed for at drage nytte af din investering.

Gratis produktfremvisning

Vil I vide mere om, hvordan VENDLET Standard kan hjælpe jer, og samtidigt få mulighed for at prøve systemet af selv?

Så kommer vi gerne ud til en uforpligtende produktfremvisning!

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores terapeuter.