Teknikeruddannelse

Teknikeruddannelse

Bliv certificeret til at montere, fejlfinde og reparere jeres VENDLET-systemer samt udføre det årlige serviceeftersyn.

24. marts 2022 kl. 09:30 - 15:30

Sted: Vendlet ApS, Egelund 33, 6200

Formål

VENDLET-systemet overholder selvfølgelig alle krav og regler til sikkerhed. Og selvom VENDLET er beregnet til montering på et bredt udvalg af hospitals- og plejesenge og med et bredt udvalg af madrasser, er det vigtigt, at du kender til alle de muligheder og udfordringer, der findes, når seng, madras og VENDLET-systemet skal kombineres.

Du skal vide, hvad kravene er til højden på sengehesten og hvor stor afstand, der skal være fra madrassen til VENDLET-systemet og fra VENDLET-systemet til sengegavlen. Samtidig skal du vide, hvordan du rent teknisk sørger for, at alle afstande er overholdt.

Med teknikeruddannelsen bliver du også i stand til at udføre gængse reparationer, og du bliver ligeledes i stand til at udføre det årlige serviceeftersyn.

Indhold

Kurset bliver indledt med en gennemgang af de vigtigste regler og krav i standarden for senge og medicinsk udstyr generelt.

Derefter gennemgår vi VENDLET-systemets udvikling, så du får et overblik over de forskellige modellers særlige kendetegn og funktioner.

Med værktøj i hånden går vi derefter i gang med at montere på forskellige senge og med forskellige madrasser. Vi skiller tingene ad og gennemgår et lovpligtigt serviceeftersyn. Ved dagens afslutning gennemgår du en lille test, hvorefter du er certificeret til at monterer, servicere og reparerer VENDLET.


Undervisere

Peter Maindal, Fysioterapeut, Vendlet

Niclas Andreassen, Tekniker, Vendlet


Målgruppe

  • Depotledere og -medarbejdere
  • Serviceledere og -medarbejdere
  • Pedeller
  • Teknikere

Pris

Det koster kr. 2.995,- ekskl. moms at deltage. Du modtager kursusmateriale samt et certifikat ved gennemført kursus.

Tilmeld dig her

Der er desværre ikke flere ledig pladser på vores teknikeruddannelse.

 

Venteliste

Bliv skrevet på ventelisten. Vi kontakter dig, hvis der kommer en ledig plads.