Vigtig meddelelse vedr. Coronavirus

Vigtig meddelelse vedr. Coronavirus

På baggrund af regeringens udmelding i går aftes, d. 11. marts 2020, har vi igangsat en række foranstaltninger.

12. marts 2020

Som følge af Regeringens anbefalinger har vi hos Vendlet igangsat en række tiltag i vores daglige drift for bedst muligt at passe på vores medarbejdere, kunder og brugere. 

 

Vi står fortsat klar til at hjælpe

Vi står fortsat klar til at hjælpe sundheds- og plejesektoren med alt det vi kan. Levering af varer, opsætning eller genopsætning af VENDLET-systemer, reparationer mv. udføres som normalt. Dog kører alle Vendlets salgskonsulenter og serviceteknikkere kun ud til opgaver de bestilles til.

Serviceeftersyn frem til og med april udsættes indtil videre, og alle undervisningsaftaler indtil videre aflyses/udsættes.

Har du en undervisningsaftale med en af vores konsulenter, vil vedkommende tage kontakt til dig for at aftale nærmere.

 

Svartider

Vendlets medarbejdere på kontoret skal i størst muligt omfang arbejde hjemmefra indtil videre. Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, men situationen kan medføre længere svartider.

 

Leverancer

Indtil videre holdes vores lager bemandet. Det betyder, at vi bevarer vores leveringsevne. Der kan dog opleves længere leveringstider på bestillinger. 

Vi følger udviklingen tæt og gør vores bedste for løbende at tilpasse os til situationen og anbefalingerne fra myndigheder.

Vi opfordrer desuden vores kunder, samarbejdspartnere og andre til at følge anvisningerne fra myndighederne og holde sig opdateret på situationen.