Vendlets direktør ny formand i Danish.Care

Vendlets direktør ny formand i Danish.Care

Peter Maindal er valgt som ny formand i bestyrelsen hos brancheforeningen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

29. april 2021

Til brancheforeningens ordinære generalforsamling d. 28. april 2021 blev Vendlets direktør, Peter Maindal, samt Salgschefen i Alu Rehab, Nicolas Grund Kristensen, begge valgt som medlemmer til bestyrelsen i Danish.care. Herefter blev Peter Maindal konstitueret som ny formand for foreningen. 

Som bestyrelsesformand brænder Peter for at være med til at skabe positiv forandring i sundhedssektoren og er særligt optaget af, hvordan vi kan imødekomme de fremtidige udfordringer med den demografiske udvikling.

”I fremtiden bliver det helt afgørende, at vi indtænker teknologier som arbejdsredskaber, hvis vi skal kunne håndtere effekten af de demografiske forandringer, som samfundet står overfor,” siger Peter Maindal. Det er med baggrund heri, at Peter købte virksomheden Vendlet i 2010. Her har han fungeret som direktør lige siden.

”Med arbejdet i Danish.Care ønsker jeg at være med til at påvirke branchen på den store klinge. Nogle af de ting, der optager mig meget, er de problematikker, der findes i branchen omkring kommunernes indkøbsaftaler, samt udfordringer med arbejdsmiljøet og plejekvaliteten, hvor medlemmerne af Danish.Care jo virkeligt har noget at byde ind med. Dér synes jeg, at det er vigtigt, at vi som brancheorganisation bliver tydelige,” siger Peter Maindal om, hvorfor han ønsker at deltage til bestyrelsen.

Læs mere om Bestyrelsen i Danish.Care.