Undervisningskonsulent ansat

Undervisningskonsulent ansat

Ergoterapeut Pia Beck er ansat i en nyoprettet stilling som undervisningskonsulent.

2. december 2013

Hos Vendlet lægger vi stor vægt på faglighed. Vi sælger ikke bare hjælpemidler – vi er specialister i forhold omkring den sengeliggende patient. Derfor lægger vi stor vægt på rådgivning og undervisning.

For at understøtte og udbygge dette har vi netop ansat, ergoterapeut Pia Beck i en stilling som undervisningskonsulent. Stillingen omfatter undervisning og klinisk research. 

Pia kommer fra en stilling ved Master CARE, hvor hun de seneste år har fungeret som bl.a. underviser og ergonomisk rådgiver. Derudover har Pia arbejdet som arbejdsmiljøkonsulent i Faxe Kommune, hvor hun bl.a. stod for uddannelse af forflytningsvejledere. 

Mange af jer kender sikkert allerede Pia som en særdeles kompetent og faglig velfunderet ergoterapeut.  Pia har gennem flere år fungeret som gæsteunderviser på Metropol København, University College Sjælland og University College Lillebælt. Her har Pia undervist i moduler indeholdende arbejdsmiljø, forflytning og bariatri. Derudover sidder Pia i Bariatrirådet, hvor hun har særligt fokus på forflytning og etik. Pia er desuden med i censorkorpset for Ergoterapeutuddannelsen.

Vendlet vil som noget nyt i branchen fokusere på at skabe klinisk evidens i spørgsmål vedrørende den sengeliggende, f.eks. i relation til shear og friktion. Pia får en vigtig rolle i dette arbejde, hvor hun aktivt vil skulle gennemgå eksisterende litteratur og studier samt medvirke til opbygning og evaluering af nye studier. En ny og spændende proces vi i Vendlet ser meget frem til.

Fagbladet Ergoterapeuten bragte i februar 2014 en spændende artikel om ergoterapeut Pia Beck. 
Se artikel

Pia kan træffes på  tlf. 6124 1404 eller på pia@vendlet.dk.