Udviklingssamarbejde får anerkendelse

Udviklingssamarbejde får anerkendelse

Vendlet modtog i dag en anerkendelse som årets udviklingssamarbejde fra LINAK Danmark A/S

4. november 2016

Overraskelsen var stor, da en medarbejder fra LINAK Danmark A/S troppede op til personalemødet hos Vendlet. Det var nemlig kun den øverste ledelse der vidste, at LINAK Danmark kom for at overrække deres anerkendelse for årets udviklingssamarbejde.

”Vores kunder betyder alt for os, og vi vil gerne være en aktiv samarbejds- og sparringspartner for dem. Vi har valgt at anerkende vores kunder for et fælles udviklingssamarbejde fordi, vi værdsætter, når vores kunder optimerer og forbedrer deres produkter ved hjælp af innovation og nytænkning," siger External Sales Engineer, Carsten Gammelvind fra LINAK Danmark. 

LINAK Danmark har tidligere uddelt en lignende anerkendelse i deres andre segmenter, hvor kunderne har oplevet det som noget positivt og taget det som et skulderklap. 

Vendlets direktør Peter Maindal er også glad for anerkendelsen. ”Vi har udviklet meget på VENDLET systemet siden jeg overtog virksomheden i 2010. Grundprincippet i systemet, har vi ikke ændret på, for det er helt unikt. Men det har været nødvendigt at lave en række forbedringer," siger Peter Maindal og fortsætter: ”Når vi udvikler på vores produkter, har vi fokus på flere ting, men det er især vigtigt, at sikkerheden er helt i top. Derudover har vi fokus på forenkling og øget brugervenlighed. Patientoplevelsen er også vigtig."

Det er Vendlets udviklingsafdeling, der har den daglige dialog med LINAK Danmarks udviklingsafdeling. De er glade for samarbejdet og siger: ”Det er altid rart at samarbejde med en leverandør, der tager vores udviklingstanker og idéer alvorligt og som vil indgå i vores udviklingsarbejde." 

”Anerkendelsen af det udviklingssamarbejde, vi har haft med Vendlet, går mange år tilbage. Vendlet har en utrolig evne til hele tiden at tænke optimering og forbedring ind i deres løsninger, og vi sætter stor pris på, at vi som underleverandør kan være med hele vejen med sparring og input til en positiv udvikling," siger Carsten Gammelvind og fortsætter: ”Vendlet har været igennem en rivende udvikling, og har set et behov på markedet for en helt fantastisk løsning. En løsning som har haft stor betydning – ikke kun for plejepersonale, men også for de personer, som er nødsaget til at være sengeliggende, og oplever en større livsværdi ved Vendlets løsning. Det er klart, at vi som virksomhed er stolte over at være en del af den løsning."

Anerkendelsen som årets udviklingssamarbejde blev honoreret med en dejlig frokost for alle Vendlets medarbejdere.