Økonomichef ansat

Økonomichef ansat

Kraftig vækst og en oprustning på flere eksportmarkeder stiller nye og større krav til Vendlets administration.

6. juni 2017

Den 1. juni 2017 tiltrådte Michael Ebsen stillingen som økonomichef hos Vendlet.

”Vendlet er en hastig voksende virksomhed. Væksten sker stadig primært i Danmark, men vi er i gang med at etablere egne selskaber i udlandet. Vi har derfor brug for nye stærke kræfter til at styre den proces og med Michael på holdet, føler jeg mig sikker på, at vi kan styre de mange projekter sikkert i havn”, siger direktør Peter Maindal. 

Michael Ebsen kommer fra en stilling som Manager hos EY, Kolding, hvor han har arbejdet i 2 år. Før sin ansættelse hos EY var han Group CFO hos Monjasa i Fredericia, hvor han har arbejdet i 8 år. Monjasa er en internationalt funderet shipping virksomhed med flere udenlandske dattervirksomheder bl.a. i Singapore, Dubai, Amsterdam og New York. 

Michael er uddannet revisor hos det tidligere KPMG og har herudover taget uddannelsen HD Regnskab og Økonomistyring. Han afsluttede i 2015 sin Executive MBA in Change Management and International Leadership på Aarhus Universitet. Herudover har Michael det seneste år taget enkelte fag på Cand Merc Aud studiet hos SDU i Kolding.

”Michael har en stor og vigtig erfaring, som vi kan gøre brug af, efterhånden som vi udvikler vores forretning i både Danmark og udlandet. Vi går en spændende tid i møde, og jeg er glad for, at jeg nu kan trække på Michaels viden og erfaring”, siger Peter Maindal.

Sundheds- og medicobranchen er helt ny for Michael Ebsen. Det afskrækker dog hverken Vendlet eller Michael. ”Firmaet Vendlet er en meget interessant virksomhed i en meget spændende branche. Jeg glæder mig til at lære branchen at kende og til at være med på holdet, når virksomheden kører op i et endnu højere gear”, siger Michael Ebsen. 

Michael kan træffes på +45 4199 1036 eller michael.ebsen@vendlet.dk