Ny salgstekniker til Syddanmark

Ny salgstekniker til Syddanmark

2021 er startet med et brag hos Vendlet, hvor vi allerede nu kan byde velkommen til en ny kollega, Lars Büchert, der skal varetage en rolle som kombineret tekniker og salgskonsulent i Syddanmark.

14. januar 2021

Men jobbet hos Vendlet bliver ikke helt nyt for Lars. Han har nemlig arbejdet hos Vendlet fra 2013 til 2018. ”Jeg troede, jeg skulle skifte branche og skulle noget helt andet, men da jeg rigtig fik mærket efter, kunne jeg mærke, at det stadig er de udfordringer, som Vendlet forsøger at løse, jeg brænder for,” fortæller han om sit fravær på næsten 3 år.

Lars er uddannet fysioterapeut i 1998, hvorefter han arbejdede som selvstændig praktiserende fysioterapeut i tre år. Sidenhen har han arbejdet som konsulent i forskellige hjælpemiddelvirksomheder og som børnekonsulent i Region Syddanmark.

I sin nye stilling skal Lars dog favne bredere end han tidligere har gjort. For udover en rådgivnings- og undervisningsfunktion, såsom at hjælpe kunder med lejring, skal han også assistere kunder med mere tekniske udfordringer og reparationer. Og dét passer ham godt.

”Det, der er vigtigt for mig, er den menneskelige kontakt og det at komme ud at hjælpe personale og brugere med deres udfordringer,” fortæller Lars om sin tilgang til den mere alsidige rolle.

 

Lavet af samme DNA

Der har igennem noget tid været et behov for en udvidelse af salgs- og servicetekniker teamet hos Vendlet. Men det har været vigtigt for direktør og salgschef, Peter Maindal, at det var den helt rigtige profil, der blev fundet til rollen. Bl.a. var det helt afgørende, at det blev en person med en sundhedsfaglig baggrund.

Her fortæller Peter Maindal om, hvorfor det netop blev Lars Büchert, der fik jobbet: ”Jeg har kendt Lars i mange år og altid værdsat samarbejdet med ham. Derfor ved jeg, at han rent menneskeligt passer rigtig godt ind på vores team. Dette kombineret med hele hans baggrund gør jo, at det var en virkelig let beslutning at tage Lars med på holdet igen, da lejligheden bød sig,” siger Peter Maindal og fortsætter: ”Nu glæder jeg mig til at få ham ”opdateret” med alle de nye ting, han skal have lært og samtidigt få frisket de ”gamle” ting op igen – og så igen opleve Lars ude ved kunderne, hvor han tilbyder supergod og høj service.”

Og det var netop også virksomhedens værdisæt, hvor den sundhedsfaglige viden bliver stillet før alt andet, der fik Lars til at ville tilbage til Vendlet.

”Hos Vendlet er vi først og fremmest sundhedsfaglige og dernæst købmænd. Derfor ser vi først på, hvad der er den bedste løsning. Og den holdning er også den, der ligger i mit DNA,” fortæller Lars om, hvorfor han gerne ville tilbage til Vendlet.

”Jeg kan godt lide at stille mig selv spørgsmålet ’Hvad ville jeg udsætte min egen gamle far for, hvis han skulle blive syg og plejekrævende?’ eller ’Hvilket arbejdsmiljø ville jeg ønske for min datter, hvis hun skulle arbejde i plejesektoren?’. Jamen der er VENDLET i min optik det bedste bud, når vi snakker forflytning af den tunge, sengeliggende borger,” fortæller Lars, der særligt ligger vægt på at løsningen er gennemtænkt og i høj kvalitet. ”Når jeg nu bevæger mig i sundhedssektoren, er det også vigtigt for mig, at det produkt jeg repræsenterer, gør en positiv forskel,” siger han.

 

Grundig oplæring

Selvom Lars tidligere har været ansat hos Vendlet, er der sket en hel del i den tid, han har været væk. Der er bl.a. kommet nye VENDLET modeller til, nye IT-systemer og andre arbejdsprocesser. Derfor vil Lars gennem de kommende uger modtage en grundig oplæring lige som alle andre nye medarbejdere, der starter hos Vendlet.

”Min oplæring bliver primært de tekniske færdigheder, repetition af gammel, kendt viden, og kigge kollegaerne over skulderen,” fortæller Lars, der bl.a. bruger tid på at montere VENDLET på forskellige sengetyper.

Når han er færdig med oplæringen, ser Lars frem til at komme i gang med arbejdet sammen med sine nye og gamle kollegaer. ”Jeg glæder mig virkelig til at få nogle gode kollegaer omkring mig, der brænder for den samme mission. Og så glæder jeg mig til at komme ud og tale med kunderne og hjælpe dem,” fortæller Lars.

 

LARS KAN ALLEREDE NU KONTAKTES PÅ:

Tlf: 3046 4649

Mail: lars.buchert@vendlet.dk