Ny salgskoordinator: Stor kundekontakt trak i mig

Ny salgskoordinator: Stor kundekontakt trak i mig

Entreprenant, eventyrlysten og med ben i næsen; sådan kan Vendlets nye salgskoordinator, Karin Lund Sant, med fordel beskrives.

26. september 2019

Karin har indtil nu brugt det meste af sit arbejdsliv i udlandet inden for salg og service, men er nu vendt tilbage til Danmark og sit sønderjyske ophav. Hos Vendlet skal Karin have en koordinerende rolle i salgsafdelingen og samtidigt stå for den primære kontakt med kunderne.

 

Opstart i marken

Allerede midt i august tiltrådte Karin sin nye stilling, men har indtil nu bevæget sig bag kulisserne. Det har nemlig været vigtigt for direktør, Peter Maindal, at Karin blev ordentligt klædt på, inden hun skal overtage den primære kontakt til kunderne per telefon og mail.

Derfor har Karin brugt de første fire uger af sin opstart hos Vendlet på at køre rundt med salgskonsulenterne, serviceteknikerne og undervisningskonsulenten for at få et godt indblik i kundernes behov og hverdag.

”Jeg ser det som en enorm fordel at de første uger fokuserer på at lære markedet at kende. På den måde ved jeg en hel masse inden, jeg bliver sluppet løs hos kunderne og kan derfor give den bedst mulige service,” siger Karin.

 

International erfaring

Igennem sin karriere har Karin opbygget en stor erfaring med salg og marketing. Hun har blandt andet arbejdet som Area Sales Manager i Holland og haft sin egen virksomhed i De Forenede Arabiske Emirater. Herudover har Karin også en smule branchekendskab, da hun har arbejdet 7 år inden for medicinteknik branchen med blodtryksmålere, inhalatorer og kropsfedtmålere. Derfor er hjælpemiddelbranchen heller ikke helt fremmed for hende.

Og heldigvis var der en ledig stilling hos Vendlet, der passede perfekt til Karin: ”Jamen det var som skrevet til mig. Det er alsidigheden og afvekslingen i jobbet, den store kundekontakt og ikke mindst produkterne der giver mening og hjælper andre mennesker. Og så er Vendlet jo en virksomhed, der lægger stor vægt på viden og faglighed,” siger Karin om, hvorfor hun valgte at søge jobbet hos Vendlet.

 

Udbredt servicegen og smittende smil

Foruden hendes brede erfaring, har Karin også et udpræget servicegen og er opsat på at give kunderne en god oplevelse. Det gør hun ikke mindst med sit gode humør, der med garanti vil smitte igennem både telefon og mail. Karin var derfor det oplagte valg for Vendlet.

”Karin er en kvinde med stor erfaring fra salgsverdenen og stor international erfaring også, og derudover er hun en kvinde med stort drive, god energi, og et højt servicegen,” siger direktør i Vendlet, Peter Maindal, om hvorfor valget fald på netop Karin: ”Så jeg er overbevist om, at Karin bliver en positiv medspiller i den fortsatte udvikling af Vendlet, og hun kommer til at yde en god service overfor danske og udenlandske kunder.”

Du kan træffe Karin på

Tlf.: +45 4199 1042

Mail: karin.sant@vendlet.dk