Ny salgskonsulent i nord- og midtjylland

Ny salgskonsulent i nord- og midtjylland

Fysioterapeut Henrik Jager Rasmussen starter i dag som ny salgskonsulent i nord- og midtjylland.

1. oktober 2015

Vi har endnu engang brug for at udvide vores salgsteam i Danmark. Vi er derfor rigtig glade for at kunne byde velkommen til fysioterapeut, Henrik Jager Rasmussen, der i dag starter som ny salgskonsulent. 

Henrik er uddannet fysioterapeut fra UCL i Odense i 2010. Henrik har siden arbejdet som selvstændig fysioterapeut og som underviser, bl.a. på SOSUnord i Aalborg. 

Henrik har bl.a. undervist i velfærdsteknologi og pædagogik. Det har givet ham en indsigt i, hvordan man øger chancen for en succesfuld implementering og hvad der kan vanskeliggøre den. Det er en erfaring, som Henrik vil bringe ind i sit nye job hos Vendlet. "For mig slutter samarbejdet med kunden ikke ved et salg. Det er kun lige begyndt. Det er vigtigt, at personalet får en god, spændende og motiverende undervisning, så de føler sig sikre i brugen af produktet. Motivationen til at bruge de nye redskaber skal være så stærk, at det skubber de gamle og dårlige vaner i baggrunden” siger Henrik Jager Rasmussen. ”Jeg vil også gerne bruge tid på at følge op på implementeringen, så der kan blive taget hånd om de spørgsmål, som altid dukker op efter en periode”. 

”Det er en tilgang, som falder helt i tråd med den måde, vi arbejder på hos Vendlet”, siger direktør Peter Maindal. "Vi er derfor rigtig glade for, at vi har fået Henrik Jager Rasmussen på holdet. Vi er overbeviste om, at Henrik bliver en dygtig og tillidsvækkende konsulent, der formår at formidle den faglighed og de værdier, vores firma står for”. 

Henrik Jager Rasmussen kan træffes på tlf. 4199 1038 eller på henrik.jager.rasmussen@vendlet.dk