Virksomhedspraktik hos Vendlet

Er du ledig, vil vi gerne hjælpe dig videre til dit næste job. Det kan vi blandt andet gøre ved, at tilbyde dig at komme i virksomhedspraktik.

Hos Vendlet har du mulighed for at komme i virksomhedspraktik i alle vores afdelinger fra marketing til lageret. Desværre er det ikke altid, vi efterfølgende kan tilbyde dig et fast job. Det ér dog helt sikkert, at du får nye kompetencer og mulighed for at prøve kræfter med lige netop det, du brænder for.

 

Med en virksomhedspraktik hos Vendlet får du

Med en virksomhedspraktik hos Vendlet får du

  • Kompetenceudvikling
  • Praktisk erfaring
  • Afklaring om dine karriereønsker
  • Gode kollegaer

Når du har været i virksomhedspraktik hos os, ved vi efterfølgende, hvad du kan, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi får en ledig stilling, der matcher din profil. Sådan gik det bl.a. til, da vi ansatte vores dygtige lager- og montagemedarbejder Vita Briksis.

Vita startede hos Vendlet i en 4 ugers virksomhedspraktik. Der var dog ikke fast job til Vita i første omgang. Men da der åbnede sig en ledig stilling et halvt år senere, var Vita det oplagte valg. 

 

"Jeg er rigtig glad for arbejdet pga. de mange vekslende arbejdsopgaver og vores fredagsmøder, hvor vi alle bliver informeret om, hvad der sker i virksomheden."

 


 

Vil du i virksomhedspraktik hos os?

Så kontakt os gerne på ansog@vendlet.dk for at høre mere om dine muligheder. Vedhæft gerne en kort ansøgning og CV, samt information om hvad du ønsker at komme i praktik inden for.