Job og karriere

Hos Vendlet er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. For os er det ikke afgørende, at du har mange års erfaring. Til gengæld er det afgørende, at du er engageret og brænder for det, du laver. Hos os får du nemlig en stor berøringsflade og ansvar fra første dag.

Et større formål

Vendlet er en familieejet virksomhed med et globalt mindset, der er drevet af mere end blot salg. I 1970'erne blev vi etableret ud fra en fars ønske om at gøre en forskel for sin datter. Sidenhen er der løbet meget vand under broen, og Vendlet har markeret sig som en innovativ og kvalitets-orienteret velfærdsteknologiproducent. Men vores mission er stadig den samme. Vi ønsker at gøre en forskel for andre ved at bidrage til en positiv forandring i arbejdsmiljøet og plejekvaliteten i sundheds- og plejesektoren i hele verden. 

Dette mål gennemsyrer vores virksomhedskultur og ikke mindst vores daglige arbejde. Derfor samler vi på ildsjæle, der vil være med til at gøre en forskel. Hvis det er dig, så skal vi nok lære dig resten!

 

 

 

Få medbestemmelse og ansvar

Som en mindre virksomhed inden for velfærdsteknologibranchen har vi mange jern i ilden. Det betyder også, at vi arbejder på kryds og tværs af afdelinger. Det giver dig mulighed for at sætte dit præg på Vendlets fremtid og være med til at forme din egen rolle. 

Som medarbejder hos os skal du derfor have lyst til at iføre dig mange forskellige hatte. For at dette kan lade sig gøre, er du derfor i konstant udvikling ligesom resten af virksomheden. Du vil blive udfordret, men bare rolig - vi giver dig værktøjerne til at klare opgaven!

 

 


 

Et stærkt team

Vi tror på, at et stærkt team er det, der i sidste ende kommer til at skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og samfundet omkring os.

Derfor lægger vi stor vægt på det gode arbejdsmiljø. For os er det lig med et godt socialt sammenhold, et godt fysisk arbejdsmiljø og tid til faglig fordybelse og innovation.

  • Socialt sammenhold: Hos Vendlet drager vi omsorg for hinanden og prioriterer det sociale samvær. Vi har en stærk personaleforening, der arrangerer alt fra go-kart til lasergames på kontoret. Hvert år har vi desuden sommerfest og nytårskur.

  • Fysisk arbejdsmiljø: Om du arbejder på vores kontor, lager eller som kørende konsulent, har du altid det udstyr, du har brug for. Som medarbejder hos Vendlet får du mobiltelefon, PC og ergonomisk kontorudstyr, samt firmabil hvis du er konsulent, der arbejder ud af huset.

  • Faglig fordybelse og innovation: Hos os har du rig mulighed for opkvalificerende kurser, sparring og fordybelse i dit fagområde. Vi tror nemlig på, at vi gennem vidensdeling og dialog bliver skarpere og bedre. Dette betyder også, at vi lader dig løbe med dine gode ideer, og at der ikke er langt fra tanke til handling.


 

Bliv en del af teamet!

  

Drag omsorg

Drag omsorg

Vi har respekt og forståelse for hinandens personligheder og arbejdsopgaver. Vi drager omsorg for hinanden og har plads til forskelligheder.

 

 

Vær nysgerrig

Vær nysgerrig

Vi vægter faglighed og nyeste viden højt. Det betyder, at vores produkter er evidensbaserede, men også at du får rig mulighed for kompetenceudvikling.

 

 

Hold sammen

Hold sammen

Hos Vendlet har vi et godt sammenhold med mange sociale arrangementer. Vi sparrer med hinanden, og der er altid tid til at lytte.

 

 

Bevar fokus

Bevar fokus

Med vores frugtordning, sunde snacks og moderne arbejdsudstyr kan du frit lade dit arbejde udfolde sig uden at miste fokus.

Tag ansvar

Tag ansvar

Vi tror på frihed under ansvar. Du får medbestemmelse fra dag et, og mulighed for at arbejde på tværs af afdelinger.

Skub grænserne

Skub grænserne

Vi har fokus på udvikling og har blikket rettet fremad. Derfor er innovation og nytænkning en del af vores hverdag.


 

Mød din kommende kollega

 

  


 

Ledige stillinger

Find alle vores ledige stillinger lige nu eller send os en uopfordret ansøgning. Vi hører gerne fra dig!

Ledige stillinger

Studerende

Læs mere om mulighederne for at komme i praktik eller skrive projekt sammen med Vendlet.

Studerende

Virksomhedspraktik

Læs mere om mulighederne for virksomhedspraktik.

Virksomhedspraktik


 

Hos Vendlet får du...

  

Frugt og snack ordning

Frugt og snack ordning

Hjælpsomme kollegaer

Hjælpsomme kollegaer

Kurser og opkvalificering

Kurser og opkvalificering

En flyvende start

En flyvende start


 

Livet i Syddanmark

Er du ikke fra Syddanmark, kan det være en stor omvæltning at flytte til et nyt sted. Men hos Vendlet sørger vi for en grundig opstartsplan til dig og hjælper dig godt på plads.

Herudover findes der flere tilbud i vores kommune, der hjælper dig og din familie med at få plantet rødderne i det Syddanske. 

Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune

Flytter du til Aabenraa, hjælper kommunen dig godt på plads og tilbyder bl.a. hjælp til at finde job til din partner.

Læs mere